خواص

خواص شیره انگور در طب سنتی و طب اسلامی

خواص شیره انگور در طب سنتی و طب اسلامی

شیره انگور یا دوشاب، یکی از بهترین مواد مغذی است که سرشار از ویتامین‌ها، مواد آلی و املاح معدنی و انواع آنتی اکسیدان‌های تامین کننده سلامت بدن است. این ماده مقوی و پر‌خاصیت می‌تواند جایگزین انواع محصولات غیر ارگانیک و نا‌سالم برای تغذیه روزانه باشد. در طب سنتی و طب اسلامی نیز از فواید این شیره خوش عطر و طعم بسیار صحبت و توصیه شده است. در این مقاله نیز به خواص شیره انگور در طب سنتی و طب اسلامی خواهیم پرداخت. با ما تا پایان مقاله همراه باشید.

دسترسی سریع به تیترهای مطالب

خواص شیره انگور در طب سنتی

شیره انگور یا دوشاب که یکی از محصولات تهیه شده از انگور است، فواید زیادی برای سلامتی دارد. فواید شیره انگور در طب سنتی بر کسی پوشیده نیست و به دنبال آن محصول به دست آمده از این میوه پر‌فایده نیز دارای خواص مشابه و موجود در انگور است.

طب سنتی به استفاده از شیره انگور بسیار توصیه کرده و پیشنهاد می‌دهد که در طول روز حتما از این شیره لذیذ در وعده صبحانه یا میان وعده‌ها و یا به صورت شربت برای رفع عطش و برطرف کردن کمبود انواع مواد ضروری و مورد نیاز بدن استفاده کنید. از خواص شیره انگور در طب سنتی به موارد زیر می‌توان اشاره کرد:

رفع سستی و بی ‌حالی

شیره انگور یا همان دوشاب، دارای طبع گرم و تر بوده و به همین دلیل طب سنتی آن را برای طرف شدن کسالت و رفع سستی و بی‌ حالی بدن مفید می‌داند. شیره انگور به دلیل دارا بودن انواع مغذی و مفید در خود به بدن انرژی مضاعف داده و باعث می‌شود که در طول روز برای انجام فعالیت‌های روزمره خود، سرحال و پر‌انرژی باشید.

قند طبیعی موجود در این شیره به سرعت تجزیه و تبدیل به انرژی در بدن شما می‌شود و به همین دلیل به مصرف آن بسیار توصیه شده است.

رفع بیماری در افراد سرد مزاج

مصرف شیره انگور به دلیل طبیعت گرم و تری که دارد، در طب سنتی به افراد سرد مزاج بسیار توصیه شده است. مصرف شیره انگور برای افرادی که طبع سرد داشته و از بیماری‌های ناشی از آن رنج می‌برند بسیار مفید و موثر است. این شیره مقوی باعث اصلاح و متعادل شدن طبع افراد سرد مزاج می‌شود.

خواص شیره انگور در طب سنتی
یکی از خواص شیره انگور در طب سنتی، رفع سردی مزاج و در نتیجه بهبود قوای جنسی است.

رفع کم ‌خونی

شیره انگور سرشار از آهن، فولیک اسید و انواع دیگر مواد مغذی برای رفع کم‌ خونی است. با مصرف شیره انگور به صورت مداوم، می‌توانید از کم ‌خونی و فقر آهن، پیشگیری کرده و به افزایش گلبول‌های قرمز خون کمک کنید.

کاهش فشار خون

مصرف بعضی از مواد غذایی باعث کنترل و تنظیم فشار خون می‌شوند. از جمله این مواد غذایی مفید به شیره انگور می‌توان اشاره کرد. شیره انگوربه دلیل محتوای پتاسیم بالا در خود به کنترل، تنظیم و در نهایت کاهش فشار خون کمک می‌کند.

از این ماده مغذی می‌توانید به صورت شربت ارگانیک و سالم در طول روز‌های گرم سال استفاده کنید.

تقویت اعصاب

مصرف شیره انگور به گرم شدن مغز و تقویت حافظه و یاد‌گیری کمک فراوانی می‌کند. این شیره مقوی به دلیل طبع گرم و دارا بودن انواع مفید و مغذی برای بدن باعث افزایش تمرکز، رفع استرس و اضطراب و در نهایت تقویت مغز و اعصاب می‌شود.

فواید شیره انگور در طب سنتی
افراد مبتلا به استرس بهتر است شیره انگور مصرف کنند.

افزایش شیر مادران

شیره انگور یک ماده غذایی فوق‌العاده مقوی و مفید به خصوص برای افزایش شیر مادران شیرده است. در طب سنتی برای افزایش شیر، در صورت نداشتن حسایت و آلرژی به این ماده غذایی، توصیه شده که مادران شیرده از شیره انگور به صورت روزانه استفاده کنند.

خواص شیره انگور در طب اسلامی

اسلام در کنار تغذیه روح، به استفاده از مواد غذایی سالم و طبیعی برای تقویت قوای جسمی بسیار سفارش کرده است.

در طب اسلامی برای سلامت بدن به مصرف شیره انگور توصیه فراوان شده است. از جمله فواید شیره انگور در طب اسلامی به موارد زیر می‌توان اشاره کرد:

مفید برای سرفه‌های خشک

در طب اسلامی به مصرف شیره انگور برای درمان سرماخوردگی و همچنین برطرف شدن سرفه خشک سفارش شده است. شیره انگور دارای اثرات ضد‌التهابی بوده و گلو را نرم کرده و باعث برطرف شدن سرفه‌های خشک، به خصوص در فصول سرد سال می‌شود.

مفید برای رفع افسردگی

شیره انگور دارای انواع آنتی اکسیدان‎ و ویتامین‌های مورد نیاز برای بدن است. استفاده از این شیره مفید به کاهش غضب و آرامش اعصاب و همچنین برطرف شدن افسردگی کمک فراوانی می‌کند. در طب اسلامی نیز به مصرف این شیره مقوی برای آرامش و رفع اضطراب بسیار توصیه شده است.

خواص شیره انگور در طب اسلامی
اگر به افسردگی مبتلا هستید، پیشنهاد می کنیم شیره انگور مصرف کنید.

برطرف شدن سردی معده

سردی معده در بعضی از افراد مشکلات فراوانی ایجاد می‌کند. طب اسلامی بعضی از مواد غذایی را برای سلامت معده و رفع سردی آن مفید می‌دانند. از جمله این مواد غذایی، شیره انگور است.

مصرف شیره انگور به صورت مداوم، به دلیل داشتن مواد معدنی مفید و مهمی مثل آهن، کلسیم، پتاسیم، منیزیم و انواع ویتامین‌های گروه B باعث برطرف شدن سردی معده، رفع نفخ معده و تقویت سیستم گوارشی می‌شود.

تقویت قوای جنسی

 مصرف شیره انگور باعث افزایش گرمی و حرارت بدن و همچنین افزایش انرژی شده وبه رفع بی ‌حالی و سستی جنسی کمک فراوانی می‌کند. طبیعت گرم و مواد مقوی و مغذی موجود در شیره انگور باعث تقویت نیروی جنسی در افرادی که از ناتوانی جنسی رنج می‌برند، می‌شود و به همین دلیل در طب اسلامی نیز به مصرف آن توصیه شده است.

آن‌چه از مقاله خواص شیره انگور در طب سنتی و طب اسلامی آموختیم:

در طب سنتی و طب اسلامی به استفاده روزانه از شیره انگور توصیه فراوان شده است. از جمله خواص شیره انگور در طب سنتی و طب اسلامی به رفع سردی معده، تنظیم فشار خون، رفع سستی و بی ‌حالی، تقویت معده و سیستم گوارشی، رفع کم‌ خونی و غیره می‌توان نام برد. از مصرف این ماده مقوی برای افزایش و بهبود سلامت روزافزون خود غافل نشوید.

سوالات متداول مقاله خواص شیره انگور در طب سنتی و طب اسلامی:

1- چرا در طب سنتی به مصرف شیره انگور توصیه شده است؟

طب سنتی طبیعت شیره انگور را گرم و تر می‌داند و به همین دلیل مصرف آن را برای برطرف شدن انواع بیماری‌هایی که بر اثر طبع سرد در افراد ایجاد می‌شود، مفید می‌داند.

2- خواص شیره انگوردر طب اسلامی چیست؟

طب اسلامی به مصرف شیره انگور برای برطرف شدن بسیاری از بیماری‌ها از جمله رفع کم‌ خونی، رفع سرفه و سرما‌خوردگی، تقویت قوای جنسی و… سفارش کرده است.

 

 

 

 

author-avatar

درباره مریم اصیلی

من مریم اصیلی هستم از مرداد سال 1395 کار ترجمه تخصصی در حوزه‌ی سلامت را شروع کردم و بعدها به عنوان مدیر محتوا در مجموعه به اندام دکتر کرمانی به کارم ادامه دادم؛ علاقه‌ی شدیدی به تولید محتوا دارم و در حال حاضر بیش از 7 ساله که در حوزه‌ی سلامت و تغذیه محتوای تخصصی تولید یا بر محتوای تولید شده نظارت می‌کنم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *