ارده یکی از مواد مغذی و سالم است که از کنجد پوست کنده تهیه شده و خواص زیادی برای بدن دارد؛ ارده در طب اسلامی طبعی گرم دارد و با مخلوط شدنش با عسل شیره انگور و خرما دارای ارزش غذایی چند برابر میشود.
خواص درمانی ارده در طب سنتی و اسلامی
مصرف ارده در طب اسلامی بسیار سفارش شده است. ارده به عنوان یک تغذیه سالم و برای افزایش انرژی در طول روز مورد تایید طب سنتی میباشد. ارده در طب سنتی دارای خواص زیادی است که از جمله این خواص به موارد زیر میتوان اشاره کرد:
- رفع کم خونی؛
- رفع دردهای رماتیسمی؛
- دردهای وریدی و شریانی؛
- تقویت استخوانها؛
- بهبود عملکرد مغز؛
- ضد سرطان؛
- افزایش جذب آهن و کلسیم؛
- سلامت قلب و عروق؛
- تقویت کننده قوای جنسی؛
- انرژی زا؛
- درمان افسردگی.
ویژگیهای ارده در طب سنتی و اسلامی
ارده از کنجد کوبیده و له شده تهیه میشود و به عنوان یک غذای کامل میتوان از آن استفاده نمود. از ویژگیهای ارده در طب سنتی و اسلامی میتوان به مغذی بودن و مفید بودن آن برای رفع کم خونی اشاره کرد.
طب سنتی ارده را یک ماده مقوی و انرژی زا میداند که دارای خواص فراوانی برای زنان، مردان، کودکان و افراد مسن میباشد.
ارده در طب سنتی جایگاه والایی دارد. از ویژگیهای ارده در طب سنتی و اسلامی، میتوان به افزایش قوای جنسی و رفع چین و چروک اشاره کرد.
طبع ارده در طب سنتی و اسلامی
در مورد طبع ارده در طب سنتی و اسلامی باید بگوییم که طبیعت ارده کنجد گرم و تر بوده و برای افراد سرد مزاج بسیار مفید است.
همین طبیعت ارده باعث تقویت بدن و همچنین تقویت قوای جنسی میشود. بیشتر خواص ارده از همین طبیعت گرم و تر آن ناشی میشود. مصرف ارده با توجه به طبع گرم آن باعث غلیظ شدن صفرا شده و در مورد افراد گرم مزاج باید با احتیاط مصرف شود.
مصلح ارده در طب سنتی و اسلامی
مصلح ارده در طب سنتی و اسلامی لیمو ترش و سرکه است که میتواند طبع آن را به حالت متعادل دربیاورد.
مضرات ارده در طب سنتی و اسلامی
مصرف ارده کنجد در کنار تمام فواید و خواصش برای بدن در مورد بعضی از افراد باید با احتیاط مصرف شود. از جمله مضرات ارده در طب سنتی و اسلامی به موارد زیر میتوان اشاره کرد:
عدم تعادل هورمونی
مصرف بیش از حد ارده به دلیل برهم خوردن تعادل هورمونی باعث افزایش چربی پوست و خشک شدن فولیکولهای مو میشود.
اسهال
مصرف بیش از اندازه ارده باعث شل شدن مدفوع و حالت اسهال میشود.
ایجاد آلرژی
مصرف زیاد ارده در بعضی از افراد آنها را دچار آلرژی پوستی کرده و افراد دچار قرمزی و خارش میشوند که البته این اتفاق چندان شایع نیست.
نظر کارشناسان طب سنتی راجع به ارده چیست؟
ارده در طب اسلامی بسیار مورد توجه است؛ به همین دلیل کارشناسان طب سنتی در مورد این ماده مغذی نظرات مثبتی ارائه داده اند. از جمله این نظرات به موارد زیر میتوان اشاره کرد:
نظر دکتر روازاده در مورد ارده
نظر دکتر روازاده در مورد ارده این است که از کلیه دوستداران و افرادی که به غذاهای طبیعی ایرانی علاقمند هستند، درخواست میکند که از این ماده غذایی ارزشمند غافل نباشند و از طبیعت پر خاصیت آن استفاده کنند. ایشان ارده را پرخاصیت و پر از مواد مغذی و مفید برای بدن میدانند.
نظر دکتر خیر اندیش
نظر حکیم حسین خیر اندیش در مورد ارده در طب سنتی این است که ارده باید همیشه همراه همه افراد باشد و برای دریافت مواد مغذی فراوان این ماده ارزشمند حتماً از آن به صورت روزانه استفاده شود. ایشان تاکید دارند هر کجا که از ارده استفاده شود، دیگر نیازی به دکتر و درمان وجود ندارد.
آنچه از مقاله خواص ارده در طب سنتی آموختیم:
ارده در طب سنتی دارای برتریهای خاصی نسبت به سایر مواد غذایی است. از ارده در طب اسلامی به عنوان یک ماده غذایی کامل با طبیعت گرم و انرژی زا نام برده شده که خواص فراوانی برای بدن به ارمغان می آورد. از ویژگی های ارده در طب سنتی و اسلامی به مواردی مثل خواص آن برای پوست، کبد، سیستم گوارشی، قوای جنسی، رفع چین و چروک و مفید برای همه افراد مخصوصاً کودکان و میانسالان اشاره شده است.
پیشنهاد میکنیم برای خرید ارده از محصولات ارگانیک و کاملا طبیعی استفاده کنید تا از تمامی خواص گفته شده بهره مند شوید؛ پس اگر قصد خرید ارده طبیعی دارید به فروشگاه کشاورز مراجعه کرده و با خیال راحت محصول خود را خریداری کنید.